Slika je umetno generirana iz tem: recepti, kulinarika, božična šunka, hrana
Levosredinsko
Zanesljiv vir Verified Propaganda
življenjski slog
Levosredinsko
Zanesljiv vir Verified Propaganda

Katrina Meynink ponuja pet okusnih receptov za preostalo božično šunko

Katrina Meynink ponuja pet inovativnih receptov za uporabo preostale božične šunke, od obloženih bagelov do nabodal s šunko in ogljenim ananasom XO.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Katrina Meynink nevtralno

Izvorni članki

Tired of post-Christmas ham toasties? Turn leftover ham into five delicious dishes
Tired of post-Christmas ham toasties? Turn left...
theage.com.au | 24. 12. 2025 18:00
Tired of post-Christmas ham toasties? Turn leftover ham into five delicious dishes
Tired of post-Christmas ham toasties? Turn left...
brisbanetimes.com.au | 24. 12. 2025 18:00
Tired of post-Christmas ham toasties? Turn leftover ham into five delicious dishes
Tired of post-Christmas ham toasties? Turn left...
smh.com.au | 24. 12. 2025 18:00

Lastnosti poročanja virov

Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.

Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.

Objektivnost

pristranski:
nepristranski:

Zanesljivost

zanesljiv:

Politična orientacija

sredina:
levo:

Politične preference

progresiven:
liberalen:
splošno usmerjen:

Tip poročanja

poročanje o novicah:
analize:
preiskovalno novinarstvo:
mnenja in komentarji:
kritično poročanje:

Neodvisnost

odvisen:
neodvisen:

Več o ocenjevanju virov.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članek ponuja nasvete za pripravo hrane, kar je lahko koristno za posameznike, ki želijo izkoristiti ostanke hrane.

Podobni članki

Recepti in nasveti za pripravo jedi za praznike in izkoriščanje ostankov
družba življenjski slog
Recepti in nasveti za pripravo jedi za praznike in izkoriščanje ostankov

26. dec 12:57

Članki ponujajo nasvete za pripravo prazničnih jedi, ki so okusnejše naslednji dan, vključno s pripravo zeljne pite z jajci. Kuharski mojster svetuje o izkoriščanju božičnih ostankov hrane, pri čemer predlaga kreativne načine za predelavo ostankov v okusne jedi, kot so pite. Poudarja se zmanjševanje količine zavržene hrane in spodbujanje ustvarjalnosti v kuhinji.

Oreo lansiral piškote z okusom zahvalne večerje, odzivi so mešani
zabava življenjski slog
Oreo lansiral piškote z okusom zahvalne večerje, odzivi so mešani

4. nov 22:06

Oreo je predstavil novo linijo piškotov z okusi, ki spominjajo na zahvalno večerjo. Med okusi so puran s prelivko, sladki krompir, koruza s smetano, jabolčna pita s karamelo, bučna pita in omaka iz brusnic. Mnenja o novih okusih so deljena, saj se nekateri sprašujejo o smiselnosti tovrstnih okusov v piškotih.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Katrina Meynink nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članek ponuja nasvete za pripravo hrane, kar je lahko koristno za posameznike, ki želijo izkoristiti ostanke hrane.