Nove restavracije in koncepti prehrane se odpirajo po ZDA
življenjski slog posel

Nove restavracije in koncepti prehrane se odpirajo po ZDA

Po Združenih državah Amerike se odpirajo številne nove restavracije in razvijajo inovativni kulinarični koncepti. V Twin Citiesu v Minnesoti je ekipa za restavracijo Estelle odprla nov lokal, ki ponuja sveže testenine in igriv meni koktajlov. V Syracuseu v New Yorku se je preselila restavracija Second Chance, ki zdaj ponuja dvojno več prostora, ohranja videz restavracije in bara, a z občutkom klasičnega dinerja. V Ashevilleu v Severni Karolini se napoveduje odprtje novih restavracij, vključno z novim food truckom, ki se bo osredotočal na čikaške sendviče z italijansko govedino. Jamie George, priznani kuhar iz Columbusa v Ohiu, pa odpira nov 'small plate bar' v East Marketu, poimenovan 'Pl'.

Izvorni članki

What’s new in food: Soon-to-open restaurants an...
mountainx.com | 30. 7. 2025 14:10
Diners of CNY: Second Chance opens today with d...
syracuse.com | 30. 7. 2025 14:01
New Twin Cities area restaurant offers a fresh ...
startribune.com | 30. 7. 2025 14:00

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Estelle Pozitivno
Second Chance Pozitivno
Jamie George Pozitivno
Plas Pozitivno
Z Cucina Pozitivno
Rize Cafe Pozitivno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Novice so specifične za lokalno dogajanje v Združenih državah Amerike in nimajo neposredne relevance za življenje v Sloveniji.