Gochujang omaka popestri piščančji stir-fry
življenjski slog

Gochujang omaka popestri piščančji stir-fry

Kuharji v Christopher Kimball's Milk Street so izboljšali preprost piščančji stir-fry z dodajanjem gochujang omake, ki je znana po svojem kompleksnem, pikantno-sladkem okusu. Ta korejska stalnica v hladilniku je uravnotežena s pekočim ingverjem in česnom, s kančkom slane sojine omake in žlico sladkorja za zaokrožitev okusa. Recept je del kuharske knjige »Milk Street 365: The All-Purpose Cookbook for Every Day of the Year«.

Izvorni članki

Spicy-sweet gochujang elevates this simple chic...
aurorasentinel.com | 21. 7. 2025 20:30

Entitete in sentiment

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Novica je splošno zanimiva za ljubitelje kulinarike, vendar nima neposrednega vpliva na vsakdanje življenje v Sloveniji.