Hiter recept: Popečen tun in hladni soba rezanci za vroče poletne večere
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
Objavljeno: 27. 11. 2025 3:56
Priljubljena sečuanska jed z rezanci je preoblikovana v hladno, hrustljavo solato, ki je idealna za tople večere.
Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.
Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.
Več o ocenjevanju virov.
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
19. nov 0:56
V nakupovalnem centru v Eastwoodu v Avstraliji ponujajo riževe rezance, ki jih pripravijo po naročilu. Rezance kuhajo v pari na plošči, jih zložijo okoli nadeva, kot so kozice in pokrovače ali piščanec in Cordyceps cvet, ter jih postrežejo s sladko sojino omako, ki se vpije v vse špranje.
8. dec 6:56
Kuhar je ustvaril nenavadno, a okusno solato, ki združuje hrustljavost in toploto krompirjevih zlatih kroglic s svežino in hladom kumaric.
14. dec 19:56
Mapo tofu, pikantna, slana in omamljajoča kitajska jed, je kljub svoji kompleksnosti postala svetovno znana in priljubljena.
21. nov 7:56
Indijska slaščičarna je znana po svojih jalebijih, ocvrta sladica namočena v sirupu, in gulab jamunu, sladkih kroglicah iz khoye, ki so ocvrte do zlate barve, namočene v aromatiziranem sirupu in postrežene vroče.
27. nov 10:56
Kuharski mojster London Loy je predstavil recept za pikantni ramen, ki ga obogati z domačimi mesnimi kroglicami, svežim rdečim čilijem in hrustljavim čili oljem. Ljubitelji manj pikantnih okusov lahko količino čilija prilagodijo po lastnem okusu.
Recept za jed, ki lahko zanima ljudi, ki radi kuhajo in preizkušajo nove recepte.