Good Weekend predstavlja nov božični meni za leto 2025 brez šunke
12. dec 5:55
Ekipa Good Weekend je pripravila nov božični meni za leto 2025, ki obljublja nepozabno praznično pojedino brez tradicionalne šunke.
Objavljeno: 23. 12. 2025 18:56
Med drugo svetovno vojno so božične prazničnosti vključevale šunko, purana in cigare. Krompir Snowflake je primeren za pripravo na božični dan.
Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.
Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.
Več o ocenjevanju virov.
Članek se nanaša na zgodovinski kontekst in tradicionalno kulinariko, kar ima omejeno neposredno relevantnost za življenje v Sloveniji danes.
12. dec 5:55
Ekipa Good Weekend je pripravila nov božični meni za leto 2025, ki obljublja nepozabno praznično pojedino brez tradicionalne šunke.
12. dec 19:57
Avtohtone rastline so bolj primerne za božično vzdušje kot uvožene rastline, kot so božične zvezde, saj se bolje prilagajajo suhemu zraku in toplemu okolju.
21. nov 8:56
Članek ponuja 12 receptov za pripravo jedi za Stir-Up Sunday, staro tradicijo, ko kuharji zadnjo nedeljo pred adventom pripravljajo pudinge ali sadne kolače.
25. dec 9:56
Sydney je božič praznoval s številnimi dogodki, od božičnih pojedin do prazničnih veslaških regat, ki so mestu prinesle praznično vzdušje.
23. dec 21:56
Številne restavracije s hitro hrano in verige restavracij bodo odprte na božični večer in božič leta 2025, kar bo omogočilo tistim, ki ne želijo kuhati, da si privoščijo obrok zunaj doma. Posebej so omenjene nekatere restavracije v Nashvillu, ki ponujajo božične menije.
18. nov 16:56
Članek predstavlja izbor sedmih najboljših kuhanih vin, ki so na voljo v supermarketih, primernih za praznično sezono. Poudarek je na različnih blagovnih znamkah in okusih, ki so na voljo potrošnikom.
Članek se nanaša na zgodovinski kontekst in tradicionalno kulinariko, kar ima omejeno neposredno relevantnost za življenje v Sloveniji danes.