Recept za jabolčno, limonino in ricottino torto
14. nov 9:05
Recept za pripravo okusne jabolčne, limonine in ricottine torte, ki jo je najbolje postreči ob popoldanski kavi ali čaju.
Objavljeno: 20. 11. 2025 4:56
Avstralska kuharica Julia Busuttil Nishimura deli recepte za sočne in lahke poletne torte, idealne za popoldanske čajanke. Njena specialiteta je zlato zapečena jabolčna, limonina in ricottina torta.
| Entiteta | Sentiment |
|---|---|
| Julia Busuttil Nishimura | Pozitivno |
Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.
Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.
Več o ocenjevanju virov.
Članek je relevanten za ljubitelje kulinarike in peke v Sloveniji, saj ponuja ideje za pripravo novih sladic.
14. nov 9:05
Recept za pripravo okusne jabolčne, limonine in ricottine torte, ki jo je najbolje postreči ob popoldanski kavi ali čaju.
4. dec 19:56
Avtorica kuharskih knjig Julia Busuttil Nishimura, strastna poznavalka italijanskih izdelkov, nas popelje po trgovini Mediterranean Wholesalers in predstavi svoje najljubše sestavine, od espressa do konzerviranih paradižnikov.
25. nov 3:56
Sladica posset je narejena iz smetane, ki jo strdi limonin sok. Ta različica vključuje tudi dišeče začimbe.
11. dec 3:57
Znana slaščičarka Emelia Jackson predlaga limonin tiramisu kot osrednjo sladico za praznično mizo. Sladica je okrašena s kandirano limono in obljublja osvežujoč okus.
24. dec 10:56
Sočen hertenbiefstuk dobi nepričakovan preobrat z rahlo sladko in začinjeno čatni-čajno omako. Intenziven okus, toplina in polnost arome ustvarjajo izjemno kulinarično izkušnjo, primerno za božično večerjo z modernim pridihom.
21. nov 7:56
Indijska slaščičarna je znana po svojih jalebijih, ocvrta sladica namočena v sirupu, in gulab jamunu, sladkih kroglicah iz khoye, ki so ocvrte do zlate barve, namočene v aromatiziranem sirupu in postrežene vroče.
| Entiteta | Sentiment |
|---|---|
| Julia Busuttil Nishimura | Pozitivno |
Članek je relevanten za ljubitelje kulinarike in peke v Sloveniji, saj ponuja ideje za pripravo novih sladic.