Recepti ekipe Good Food za navdih pri božični pojedini
19. dec 0:56
Ekipa Good Food je izbrala svoje najljubše recepte iz arhiva, da bi navdihnila pri pripravi epske božične pojedine. Izbor jedi naj bo tisti pravi, da bo čas za kuhanje!
Objavljeno: 9. 11. 2025 19:05
Za jesen so na voljo nove kuharske knjige, ki ponujajo navdih za pripravo okusnih jedi. Med njimi so recepti zmagovalca kuharske oddaje "Top Chef", restavracije House of Nanking in nekdanjega urednika za hrano pri Mercury News.
| Entiteta | Sentiment |
|---|---|
| Top Chef | Pozitivno |
| House of Nanking | nevtralno |
| Mercury News | nevtralno |
Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.
Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.
Več o ocenjevanju virov.
Članek govori o novih kuharskih knjigah, kar je relevantno za ljudi, ki jih zanima kuhanje.
19. dec 0:56
Ekipa Good Food je izbrala svoje najljubše recepte iz arhiva, da bi navdihnila pri pripravi epske božične pojedine. Izbor jedi naj bo tisti pravi, da bo čas za kuhanje!
10. dec 19:57
Zvezdniška kuharica iz Tasmanije se posveča bolj intimnemu kulinaričnemu projektu, saj na svoji kmetiji odpira restavracijo, kjer želi ustvariti mirnejše okolje za uživanje v hrani.
7. nov 3:06
Spletna stran Wildfire Outdoor Living poroča o 'Thanksgrillingu', kombinaciji zahvalnega dne in peke na žaru. Ponujajo ideje za jedilnike, nasvete za kuhanje in recepte za praznovanje polno okusov.
19. dec 7:56
Restavracija Rise Bakery je odprla svoja vrata za poletne večerje s pogledom na Breakfast Creek. V kuhinji delajo nekdanji kuharji restavracij E'cco in Layla.
23. dec 14:57
Karla Walsh iz CNN poudarja, da je potopni mešalnik lahko izjemno koristen pripomoček v kuhinji. Samin Nosrat je v svoji uspešnici "Salt, Fat, Acid, Heat" poudarila ključne elemente kuhanja in jih razširila v svoji novi knjigi "Good Things". Članek se osredotoča na uporabnost in prednosti potopnega mešalnika pri pripravi različnih jedi.
11. nov 7:05
Kuhar šrilanškega porekla Gayan Pieris bo prihodnji mesec prevzel lastništvo restavracije Many Little, ki je bila nominirana za regionalno restavracijo leta. Ta poteza predstavlja dobro novico za ljubitelje njegove kulinarike.
| Entiteta | Sentiment |
|---|---|
| Top Chef | Pozitivno |
| House of Nanking | nevtralno |
| Mercury News | nevtralno |
Članek govori o novih kuharskih knjigah, kar je relevantno za ljudi, ki jih zanima kuhanje.