Šiftar in Šketa razkrila skrivnosti priprave popolnih sarm, vključno z dodatkom mleka
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
življenjski slog

Šiftar in Šketa razkrila skrivnosti priprave popolnih sarm, vključno z dodatkom mleka

Prispevek razkriva nasvete kuharskih mojstrov Šiftarja in Škete za pripravo najboljših sarm. Med ključnimi nasveti je vključitev mleka v nadev, kar naj bi izboljšalo okus in teksturo jedi. Avtorji se sprašujejo tudi, ali je riž pred pripravo sarm potrebno kuhati in kako močno jih zaviti.

Izvorni članki

Zato bi v sarme morali dodati malce mleka (in drugi nasveti kuharskih mojstrov)
Zato bi v sarme morali dodati malce mleka (in d...
slovenskenovice.si | 2. 12. 2025 7:02
Skrivnosti za najboljše sarme: mojstrska nasveta Šiftarja in Škete
Skrivnosti za najboljše sarme: mojstrska nasvet...
odprtakuhinja.delo.si | 2. 12. 2025 6:17

Lastnosti poročanja virov

Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.

Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.

Objektivnost

nepristranski:
pristranski:

Zanesljivost

zanesljiv:

Politična orientacija

neznano:
desno:
sredina:

Politične preference

neznano:
populističen:

Tip poročanja

poročanje o novicah:
reportaže:
nasveti:
kronika:
mnenja in komentarji:

Neodvisnost

odvisen:
neodvisen:

Več o ocenjevanju virov.

Podobni članki

Nasveti za boljšo prebavo in recept za hitre testenine
zdravstvo življenjski slog
Nasveti za boljšo prebavo in recept za hitre testenine

17. dec 9:56

Članek obravnava mite o prebavi, ki se pojavljajo v prazničnem času, ter ponuja nasvete za izboljšanje prebave. Drugi del ponuja recept za hitre testenine s tuno, kaprami in limono, ki so idealne za kosilo sredi tedna, ko zmanjka idej.

Nasveti za pripravo krvavic: kako preprečiti pokanje med peko
življenjski slog
Nasveti za pripravo krvavic: kako preprečiti pokanje med peko

19. nov 8:56

Ljubitelji krvavic imajo različne trike za peko te tradicionalne jedi, vključno s tem, da pečica ne sme biti prevroča. V Sloveniji poznamo več vrst krvavic, nekatere so polnjene s proseno kašo, druge pa z žemljami, ječmenovo kašo ali rižem.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Šiftar Pozitivno
Šketa Pozitivno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članek je relevanten za ljudi, ki jih zanima kuhanje in priprava tradicionalnih jedi, kot so sarme.