Ker slika ni na voljo, prikazujemo umetniško delo.
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
življenjski slog posel
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda

P&V v Paddingtonu zapira vrata, Porcine se širi in uvaja nove jedi

Znana trgovina z alkoholnimi pijačami P&V v Paddingtonu zapira svojo poslovalnico. Hkrati pa restavracija Porcine, specializirana za francosko kulinariko, širi svojo ponudbo v Oxford Street v Avstraliji, kjer bo ponujala bolj dodelane jedi.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
P&V nevtralno
Paddington nevtralno
Porcine nevtralno
Oxford Street nevtralno

Izvorni članki

Bottle shop P&V calls last drinks in Paddington, hatted Porcine expands
Bottle shop P&V calls last drinks in Paddington...
theage.com.au | 27. 11. 2025 21:30
Bottle shop P&V calls last drinks in Paddington, hatted Porcine expands
Bottle shop P&V calls last drinks in Paddington...
brisbanetimes.com.au | 27. 11. 2025 21:30
Bottle shop P&V calls last drinks in Paddington, hatted Porcine expands
Bottle shop P&V calls last drinks in Paddington...
theherald.com.au | 27. 11. 2025 21:30

Lastnosti poročanja virov

Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.

Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.

Objektivnost

pristranski:
nepristranski:

Zanesljivost

zanesljiv:

Politična orientacija

sredina:
levo:

Politične preference

liberalen:
splošno usmerjen:
neznano:
progresiven:

Tip poročanja

poročanje o novicah:
preiskovalno novinarstvo:
mnenja in komentarji:
analize:
lokalno poročanje:
kritično poročanje:

Neodvisnost

odvisen:
neodvisen:

Več o ocenjevanju virov.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Novica je relevantna za posameznike, ki jih zanima dogajanje v gostinstvu in kulinariki, vendar ni posebej pomembna za širšo slovensko javnost.

Podobni članki

Hood Street Bistro v Hamiltonu predstavlja nov meni in polno licenciran bar, strokovnjaki za viski pa priporočajo nepričakovano kombinacijo s prigrizkom za 49 penijev in adventni koledar s koktajli.
življenjski slog zabava
Hood Street Bistro v Hamiltonu predstavlja nov meni in polno licenciran bar, strokovnjaki za viski pa priporočajo nepričakovano kombinacijo s prigrizkom za 49 penijev in adventni koledar s koktajli.

23. dec 11:56

Hood Street Bistro v Hamiltonu je predstavil nov meni in pridobil polno licenco za prodajo alkohola, s čimer odpira novo poglavje ponudbe hrane in pijače. Strokovnjaki za viski pa priporočajo nenavadno kombinacijo s prigrizkom za 49 penijev. Poleg tega je bil predstavljen adventni koledar s pločevinkami koktajlov.

Najboljše restavracije in bari v Geelongu in na Surf Coast leta 2026
pijača življenjski slog
Najboljše restavracije in bari v Geelongu in na Surf Coast leta 2026

18. nov 4:05

V Geelongu in na Surf Coast so objavili izbor najboljših krajev za hrano in pijačo leta 2026. Vodnik ponuja pregled vinskih barov, pekarn in restavracij, ki ponujajo raznolike kulinarične izkušnje v tej hitro razvijajoči se regiji Avstralije.

V Fitzroyu se je preoblikoval bar Bad Frankie v nov koktajl bar Hands Down
življenjski slog
V Fitzroyu se je preoblikoval bar Bad Frankie v nov koktajl bar Hands Down

13. nov 20:05

V melbournškem predmestju Fitzroy, blizu ulice Smith Street, je ekipa, ki dobro pozna lokalno kulturo pitja, preoblikovala bar Bad Frankie v nov koktajl bar Hands Down. Lokal ponuja koktajle, ki na zabaven način uporabljajo desertna vina, in je primeren za obisk pred ali po večerji.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
P&V nevtralno
Paddington nevtralno
Porcine nevtralno
Oxford Street nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Novica je relevantna za posameznike, ki jih zanima dogajanje v gostinstvu in kulinariki, vendar ni posebej pomembna za širšo slovensko javnost.