Delo.si, Slovenske Novice in Odprta Kuhinja delijo recepte za jesenske jedi iz ene posode
življenjski slog

Delo.si, Slovenske Novice in Odprta Kuhinja delijo recepte za jesenske jedi iz ene posode

Spletne strani Delo.si, Slovenske Novice in Odprta Kuhinja so objavile članke s podobno vsebino, ki predstavljajo izbor najboljših jesenskih jedi iz ene posode. Poudarek je na preprostih, toplih in varčnih receptih, ki so primerni za vsakodnevno ali nedeljsko kosilo. Izbor vključuje 10 nasitnih in krepčilnih jedi, ki jih je mogoče enostavno pripraviti.

Izvorni članki

Najboljše jesenske jedi iz ene posode: preprosto, toplo in varčno
Najboljše jesenske jedi iz ene posode: preprost...
slovenskenovice.si | 2. 10. 2025 9:30
Najboljše jesenske jedi iz ene posode: preprosto, toplo in varčno
Najboljše jesenske jedi iz ene posode: preprost...
odprtakuhinja.delo.si | 2. 10. 2025 7:49

Podobni članki

Prihodnji teden se obeta občutno ohlajenje s padavinami in možnostjo snega do nižin
vreme
Prihodnji teden se obeta občutno ohlajenje s padavinami in možnostjo snega do nižin

13. nov 11:06

Vremenoslovci napovedujejo občutno ohladitev prihodnji teden, s temperaturami, ki bodo padle za približno 10 stopinj Celzija. Po daljšem obdobju brez padavin se obeta sprememba vremena s pogostimi padavinami od sobote naprej. Hladen zrak iz severne Evrope bo spustil mejo sneženja zelo nizko, zato obstaja možnost, da bo sneg pobelil tudi nižine. Kljub temu je bilo jutro zelo toplo, na Babnem Polju so izmerili 11 stopinj Celzija.

Triki za dolgo ohranitev svežine kivija in napake pri shranjevanju
družba življenjski slog
Triki za dolgo ohranitev svežine kivija in napake pri shranjevanju

18. nov 16:57

Članek opisuje učinkovite načine za zorenje in dolgotrajno shranjevanje kivija doma. Poudarja, kdaj je kivi primeren za mehčanje, kako ga pravilno hraniti v kleti in kako preprečiti njegovo prezgodnje zorenje, da bi ohranili celotno zalogo svežo več mesecev.

Nasveti za pripravo krvavic: kako preprečiti pokanje med peko
življenjski slog
Nasveti za pripravo krvavic: kako preprečiti pokanje med peko

19. nov 8:56

Ljubitelji krvavic imajo različne trike za peko te tradicionalne jedi, vključno s tem, da pečica ne sme biti prevroča. V Sloveniji poznamo več vrst krvavic, nekatere so polnjene s proseno kašo, druge pa z žemljami, ječmenovo kašo ali rižem.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članki ponujajo praktične nasvete za pripravo obrokov, kar je relevantno za gospodinjstva v Sloveniji.