Recepti za hitre božične piškote za tiste, ki nimajo časa
12. dec 11:57
Članek ponuja hitre in enostavne recepte za božične piškote, kot so razpokančki, medenjaki, amaretti in čokoladni piškoti, ki so idealni za peko v zadnjem trenutku.
Objavljeno: 5. 12. 2025 8:55
Mojstrica praznične peke Dijana Lazič je ponudila nasvete glede izbire moke in pravilne nastavitve pečice, da bi praznični piškoti popolno uspeli.
Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.
Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.
Več o ocenjevanju virov.
12. dec 11:57
Članek ponuja hitre in enostavne recepte za božične piškote, kot so razpokančki, medenjaki, amaretti in čokoladni piškoti, ki so idealni za peko v zadnjem trenutku.
27. nov 7:57
Članki ponujajo preizkušene recepte za pripravo popolnih vaniljevih rogljičkov, ki naj bi postali stalnica v praznični peki. Poudarek je na preprostih receptih za krhke in dišeče piškote.
11. dec 9:57
Za pripravo okusnih prazničnih jedi ni potrebna kuharska mojstrovina, temveč le kakovostne sestavine in preprosti recepti.
23. nov 7:56
Članek ponuja nasvete za pripravo popolne svinjske pečenke, poudarja, da je to klasična jed, ki si zasluži pozornost pri pripravi.
5. sep 9:15
Članki s spletnih strani Odprta Kuhinja in Slovenske Novice ponujajo nasvete in recepte za pripravo golaža. Poudarjeno je, da je za dober golaž potrebna enaka količina čebule in govedine, mleta rdeča paprika pa doda piko na i. Okus lahko zaokroži tudi dodatek čokolade. Golaž se lahko pripravi tudi v pečici.
7. nov 7:06
Članek predstavlja recept za hitro pripravo lazanje v eni ponvi. Ta način priprave omogoča, da se izognemo plastenju, peki v pečici in kopici umazane posode, pri tem pa ohranimo bogat okus klasične lazanje.
| Entiteta | Sentiment |
|---|---|
| Dijana Lazič | Pozitivno |
Članek je relevanten za ljudi v Sloveniji, ki jih zanima peka in priprava prazničnih piškotov.