Yotam Ottolenghi predstavlja recept za hrustljav pečen krompir z rožmarinom, za'atarjem in zeleno omako
življenjski slog

Yotam Ottolenghi predstavlja recept za hrustljav pečen krompir z rožmarinom, za'atarjem in zeleno omako

Slavni kuhar Yotam Ottolenghi deli recept za pripravo hrustljavega pečenega krompirja, ki ga obogati z rožmarinom, za'atarjem in osvežilno zeleno omako. Poudarja, da naj bo preostali del obroka bogat z začimbami, kislostjo in pikantnostjo, da krompir zasije v polnem sijaju.

Izvorni članki

Yotam Ottolenghi’s crispy roast potatoes with rosemary, za’atar and salsa verde
Yotam Ottolenghi’s crispy roast potatoes with r...
brisbanetimes.com.au | 12. 11. 2025 6:14
Yotam Ottolenghi’s crispy roast potatoes with rosemary, za’atar and salsa verde
Yotam Ottolenghi’s crispy roast potatoes with r...
theherald.com.au | 12. 11. 2025 6:14
Yotam Ottolenghi’s crispy roast potatoes with rosemary, za’atar and salsa verde
Yotam Ottolenghi’s crispy roast potatoes with r...
theage.com.au | 12. 11. 2025 6:14

Podobni članki

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Yotam Ottolenghi nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Recept za pripravo krompirja je relevanten za Slovence, ki jih zanima kulinarika in želijo preizkusiti nove recepte.