Priprava piščančje obare z jesensko zelenjavo
življenjski slog

Priprava piščančje obare z jesensko zelenjavo

8. nov 9:00

Recept za piščančjo obaro z jesensko zelenjavo, ki vključuje ohrovt, čebulo, korenje, sladki krompir, piščančje krake, česen, ras el hanout, cimet in pomarančni sok, je bil predstavljen tudi na nizozemskih spletnih straneh gelderlander.nl, tubantia.nl in ed.nl.

Recept za piščančjo obaro vključuje uporabo jesenske zelenjave, kot so ohrovt, čebula, korenje in sladki krompir. Jed obogatijo piščančji kraki, česen, ras el hanout in cimet, za dodaten okus pa se doda še malo pomarančnega soka. Recept spodbuja k skupnemu družinskemu kosilu.

Izvorni članki

Podobni članki

Pri pripravi velja paziti: Zeleno solato se ne izpira pod tekočo vodo
življenjski slog
Pri pripravi velja paziti: Zeleno solato se ne izpira pod tekočo vodo

17. nov 9:04

Za tiste, ki v zimskem času prisegajo na lokalno hrano, je zelena solata nepogrešljiva. Ponekod jo poznajo tudi pod imeni kot so Rapunzel, Nüssli, Mausohr, Acker- ali Vogerlsalat. Pri pripravi te občutljive solate pa se je treba izogibati izpiranju pod tekočo vodo.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Ohrovt nevtralno
Čebula nevtralno
Korenje nevtralno
Sladki krompir nevtralno
Česen nevtralno
Ras el hanout nevtralno
Cimet nevtralno
Pomarančni sok nevtralno
Nizozemska nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Recepti za pripravo hrane so pogosto relevantni za življenje v Sloveniji, saj se ljudje zanimajo za kulinariko in nove ideje za obroke.