15 vsestranskih solat za uživanje skozi vse leto
14. nov 8:05
Članek predstavlja 15 različnih receptov za solate, ki so primerne za različne priložnosti, od zabav do vsakodnevnih obrokov, in ponujajo zdrav in okusen način prehranjevanja.
Objavljeno: 11. 11. 2025 8:05
Kontroverzna avtorica Alison Roman v svoji najnovejši kuharski knjigi uporablja osnovne sestavine iz shrambe za ustvarjanje preprostih, a impresivnih jedi, primernih za vinski bar. Njena metoda združuje 'visoko' in 'nizko' kulinariko, kar omogoča pripravo okusnih jedi na enostaven način.
14. nov 8:05
Članek predstavlja 15 različnih receptov za solate, ki so primerne za različne priložnosti, od zabav do vsakodnevnih obrokov, in ponujajo zdrav in okusen način prehranjevanja.
16. nov 20:04
Če nimate veliko časa ali denarja, lahko še vedno pripravite zdrave in okusne obroke. Dietetičarka ponuja sedem preprostih receptov, ki zahtevajo le dve sestavini. Osnova teh receptov so pogosto jajca.
12. nov 11:05
Članek predstavlja recept za pripravo pekača s sladkim krompirjem, ki je idealen za hiter obrok. Priprava je preprosta: sestavine se razporedijo po pekaču in dajo v pečico, kar omogoča enostavno čiščenje kuhinje in sproščanje po obroku. Poseben poudarek je na prelivu iz arašidov in limete.
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
13. nov 20:05
Priznana kuharica Karen Martini se je ustalila v prenovljeni restavraciji Bar Carolina v South Yarri, kjer ponuja ustvarjalne različice italijanske hrane, prepletene s klasičnimi jedmi.
17. nov 20:05
Kuhar in lastnik priznane restavracije Lankan Filling Station v Sydneyju, O Tama Carey, je delila svoj recept za mesne kroglice v curryju iz svoje najnovejše kuharske knjige. Recept je navdihnjen s šrilanško kuhinjo.
| Entiteta | Sentiment |
|---|---|
| Alison Roman | Pozitivno |
Članek se nanaša na kuharsko knjigo in avtorico, kar ima majhno relevantnost za življenje v Sloveniji, razen za tiste, ki jih zanimajo kulinarika in nove knjige.