SvinjskaFile z jabolki in ocvrto kislo repo: Gurmanska kombinacija
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
življenjski slog

SvinjskaFile z jabolki in ocvrto kislo repo: Gurmanska kombinacija

Članek predstavlja recept za pripravo svinjske file z jabolčno omako in ocvrto kislo repo. Posebnost recepta je ocvrta kisla repa, ki doda hrustljavost in rahlo kiselkast okus jedi.

Izvorni članki

Lastnosti poročanja virov

Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.

Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.

Objektivnost

nepristranski:
pristranski:

Zanesljivost

zanesljiv:

Politična orientacija

sredina:
neznano:

Politične preference

neznano:

Tip poročanja

poročanje o novicah:
mnenja in komentarji:
lokalno poročanje:
analize:
intervjuji:

Neodvisnost

odvisen:
neodvisen:

Več o ocenjevanju virov.

Podobni članki

Priprava piščančje obare z jesensko zelenjavo
življenjski slog
Priprava piščančje obare z jesensko zelenjavo
1 posodobitev 8. nov 9:00

Recept za piščančjo obaro z jesensko zelenjavo, ki vključuje ohrovt, čebulo, korenje, sladki krompir, piščančje krake, česen, ras el hanout, cimet in pomarančni sok, je bil predstavljen tudi na nizozemskih spletnih straneh gelderlander.nl, tubantia.nl in ed.nl.

Recept za hitro gyoza-juho z rameni in bimi brokolijem
življenjski slog
Recept za hitro gyoza-juho z rameni in bimi brokolijem

2. nov 11:05

Članek ponuja recept za pripravo gyoza-juhe s svežimi rameni, pečenim bimi brokolijem in nežnimi piščančjimi gyozami. Ta okusna in hranljiva jed azijskih okusov je pripravljena v manj kot 30 minutah.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članek je recept, ki lahko zanima ljudi v Sloveniji, ki radi kuhajo in preizkušajo nove recepte.