Eleven Madison Park po veganski fazi ponovno vključil meso
posel življenjski slog

Eleven Madison Park po veganski fazi ponovno vključil meso

14. avg 8:54

Restavracija Eleven Madison Park v New Yorku, znana po svoji prejšnji veganski ponudbi, je ponovno vključila mesne jedi na svoj jedilnik. Odločitev je sprožila mešane odzive, vključno s kritiko na spletu.

14. avg 6:32

Svetovno znana newyorška restavracija Eleven Madison Park, ki je leta 2021 izločila živalske izdelke iz svojega menija, se po štirih letih veganske kuhinje vrača k ponudbi mesa in rib. Kot razlog navajajo ustvarjanje okolja, v katerem se vsi gostje počutijo dobrodošle.

Restavracija Eleven Madison Park v New Yorku, znana po svoji prejšnji veganski ponudbi, je ponovno vključila mesne jedi na svoj jedilnik. Odločitev je sprožila mešane odzive, vključno s kritiko na spletu.

Izvorni članki

Podobni članki

Francozi pozvani k delitvi izkušenj s prijetnimi obroki
družba življenjski slog
Francozi pozvani k delitvi izkušenj s prijetnimi obroki

13. nov 13:06

Po obdobju covida-19 Francozi iščejo načine za povezovanje ob obrokih, bodisi doma bodisi v restavracijah. Pozvani so k delitvi svojih izkušenj s prijetnimi obroki, kot so fondi, raclette ali prigrizki, ki spodbujajo druženje.

V Rostocku se razvnela razprava o tikanju gostov v gostinskih lokalih
družba posel
V Rostocku se razvnela razprava o tikanju gostov v gostinskih lokalih

13. nov 16:06

V nekaterih restavracijah in kavarnah v Rostocku je tikanje gostov del poslovne filozofije, kar pa ni všeč vsem. Prebivalec Rostocka Manfred Schütte meni, da je to nevljudno in nespoštljivo. O tem so se oglasili tudi gostinci in gosti v Rostocku in Warnemünde.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Daniel Humm nevtralno
Eleven Madison Park Pozitivno
New York nevtralno
meso nevtralno
Ribe nevtralno
mesne jedi nevtralno
veganska ponudba nevtralno
kritika Negativno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Novica ima omejen vpliv na življenje v Sloveniji, saj se nanaša na restavracijo v New Yorku, vendar pa lahko odraža trende v vrhunski kulinariki, ki se lahko sčasoma prenesejo tudi v Slovenijo.