Tedenski jedilnik ponuja okusne jesenske jedi s poudarkom na martinovanju
10. nov 8:05
Jesenski jedilnik za teden martinovanja vključuje jedi s bučo, raco in rdečim zeljem, značilne za sezono.
Objavljeno: 15. 9. 2025 8:05
Spletni portali delo.si, odprtakuhinja.delo.si in slovenskenovice.si so objavili tedenski jedilnik s petimi recepti za okusna kosila, ki so primerna za prehodno obdobje med poletjem in jesenjo.
Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.
Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.
Več o ocenjevanju virov.
Recepti za kosila so relevantni za prebivalce Slovenije, ki iščejo ideje za obroke.
10. nov 8:05
Jesenski jedilnik za teden martinovanja vključuje jedi s bučo, raco in rdečim zeljem, značilne za sezono.
27. okt 7:05
Spletna portala delo.si in odprtakuhinja.delo.si sta objavila tedenski jedilnik, ki vsebuje preproste jesenske recepte. Ti naj bi pogreli telo in dušo ter poskrbeli za domačo tolažbo. Med jedmi, ki jih jedilnik predlaga, so obare in palačinke.
14. sep 13:05
Jesen prinaša čas prenove, vključno z lepotnimi rutinami. Po poletnem obdobju, ki lase pogosto izpostavlja soncu in soli, je jesen idealna za osvežitev s kratkimi frizurami, ki so že nekaj sezon v trendu. Hkrati pa vrtove in šopke krasijo dalije, cinije in sončnice, ki s svojimi toplimi barvami prinašajo veselje v jesenske dni.
20. okt 9:05
Spletne strani delo.si, odprtakuhinja.delo.si in slovenskenovice.si bralcem ponujajo ideje za tedenski jedilnik, ki vključuje tako domače klasike kot inovativne recepte. Med predlogi so pašta fižol in kremna porova juha s pečenim česnom.
13. okt 8:04
Spletni portali delo.si, odprtakuhinja.delo.si in slovenskenovice.si predstavljajo tedenski jedilnik, ki vključuje preproste jesenske recepte. Poudarek je na uporabi sezonskih sestavin, kot so buča, sladki krompir, korenček in ribe, s ciljem ustvariti domače in okusne jedi, ki združujejo toplino in svežino jeseni.
12. sep 10:05
Članki na portalih Odprta kuhinja in Slovenske novice poudarjajo, da je bučna juha v slovenskih kuhinjah postala simbol jeseni. Opisujejo jo kot toplo in okusno jed, ki mnoge spominja na otroštvo in dom.
Recepti za kosila so relevantni za prebivalce Slovenije, ki iščejo ideje za obroke.