Kulinarični nasveti in recepti: Od španskih škampov do mehiških gob in italijanskega "parmezana za reveže"
življenjski slog

Kulinarični nasveti in recepti: Od španskih škampov do mehiških gob in italijanskega "parmezana za reveže"

Španska kuharica Ada Parellada je predstavila tri izvirne jedi s škampi, s katerimi želi olajšati kuhanje doma. Italijanska kuharica pa je v videu, ki je postal viralen, razkrila recept za "parmezan za reveže", opozarjajoč, da parmezan nekoč ni bil dostopen vsem. V Mehiki so predstavili tri načine priprave gob, idealne za vegane, in priporočili najboljše restavracije z indijsko hrano v Mexico Cityju.

Izvorni članki

Cómo hacer el parmigiano "de los pobres" según una chef italiana
Cómo hacer el parmigiano "de los pobres" según ...
elnacional.cat | 22. 8. 2025 3:30
La cocina de Ada Parellada: 3 platos deliciosos y originales que puedes hacer con gambas
La cocina de Ada Parellada: 3 platos deliciosos...
elnacional.cat | 22. 8. 2025 3:30
¿Dónde comer comida india en la CDMX?
excelsior.com.mx | 22. 8. 2025 0:05
3 formas de cocinar setas, ideal para veganos
excelsior.com.mx | 21. 8. 2025 20:35

Podobni članki

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Ada Parellada Pozitivno
Parmezan nevtralno
Gobe nevtralno
Mexico City nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Recepti in kulinarični nasveti so lahko zanimivi za Slovence, ki jih zanima kuhanje, vendar niso ključnega pomena za življenje v Sloveniji.