Brezsmortanska testeninska omaka, ki posnema smetanovo: Recept blogerke Julije Uehren
življenjski slog

Brezsmortanska testeninska omaka, ki posnema smetanovo: Recept blogerke Julije Uehren

Food-blogerka Julia Uehren je izkoristila kratko sezono svežega domačega boba, da bi ustvarila omako za testenine, ki spominja na smetanovo, a je povsem brez nje. Recept združuje bob z janežem, s čimer ponuja alternativo tradicionalnim smetanovim omakam in je primeren za vse, ki iščejo nove okuse in izkoriščajo sezonske sestavine.

Izvorni članki

Wer braucht da Sahnesoße? Pasta mit Fenchel in Bohnencreme
Wer braucht da Sahnesoße? Pasta mit Fenchel in ...
aachener-zeitung.de | 22. 7. 2025 22:08

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Julia Uehren Pozitivno
Bob Pozitivno
Testenine Pozitivno
Fenchel nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Novica je zanimiva za ljubitelje kulinarike in zdrave prehrane, saj ponuja nov recept in izkoriščanje sezonskih sestavin, vendar nima neposrednega vpliva na vsakdanje življenje v Sloveniji.