Ker slika ni na voljo, prikazujemo umetniško delo.
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
življenjski slog
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda

Italijanska pasta z bučkami, ohrovtom in kozjim sirom ustvarja okusno kombinacijo

Glavna tema članka je priprava okusne italijanske paste, obogatene z bučkami, ohrovtom in kozjim sirom. Pečena zelenjava daje jedi intenziven okus, zaradi česar je ta kombinacija izjemna.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Italija nevtralno

Izvorni članki

Lastnosti poročanja virov

Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.

Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.

Tip poročanja

mnenja in komentarji:
poročanje o novicah:
lokalno poročanje:
analize:
intervjuji:

Zanesljivost

zanesljiv:

Politična orientacija

sredina:
neznano:

Politične preference

neznano:

Neodvisnost

odvisen:
neodvisen:

Objektivnost

nepristranski:
pristranski:

Več o ocenjevanju virov.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članek opisuje pripravo jedi, kar je relevantno za ljudi, ki iščejo nove ideje za kuhanje in recepte.

Podobni članki

Priprava piščančje obare z jesensko zelenjavo
življenjski slog
Priprava piščančje obare z jesensko zelenjavo
1 posodobitev 8. nov 9:00

Recept za piščančjo obaro z jesensko zelenjavo, ki vključuje ohrovt, čebulo, korenje, sladki krompir, piščančje krake, česen, ras el hanout, cimet in pomarančni sok, je bil predstavljen tudi na nizozemskih spletnih straneh gelderlander.nl, tubantia.nl in ed.nl.

Vegetarijanci bodo morda kmalu lahko ugriznili v pravi burger z mesom iz laboratorija
življenjski slog tehnologija
Vegetarijanci bodo morda kmalu lahko ugriznili v pravi burger z mesom iz laboratorija

30. sep 9:04

Članki poročajo o naraščajoči priljubljenosti umetnega mesa rastlinskega izvora, vendar poudarjajo, da se pravo meso še vedno pogosteje uživa. Kot alternativa se omenja laboratorijsko meso, ki naj bi imelo enak okus, vonj in videz kot pravo meso. To bi lahko bila rešitev za vegetarijance, ki si želijo okusiti pravi burger.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Italija nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članek opisuje pripravo jedi, kar je relevantno za ljudi, ki iščejo nove ideje za kuhanje in recepte.