Sladice in tradicionalne jedi: od newyorških krofov do španskega pistoja
življenjski slog zabava

Sladice in tradicionalne jedi: od newyorških krofov do španskega pistoja

Članek predstavlja dva recepta: enostaven recept za puhaste cimetove krofe, značilne za New York, ter recept za tradicionalni španski pisto manchego, pripravljen s pomočjo Thermomixa. Newyorški krofi so opisani kot zlati, puhasti in sladki, z bogato zgodovino, medtem ko je pisto manchego, jed iz sveže zelenjave, kot so paradižnik, bučke, paprika, čebula in jajčevec, priznana kot pomemben del španske tradicionalne kuhinje. Oba recepta poudarjata preprostost priprave doma.

Izvorni članki

Receta de pisto en Thermomix: fácil, rápido y l...
okdiario.com | 22. 7. 2025 10:30
Recette facile de donuts moelleux à la cannelle comme à New York
Recette facile de donuts moelleux à la cannelle...
francebleu.fr | 22. 7. 2025 10:23

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
New York nevtralno
Thermomix Pozitivno
Donuts Pozitivno
Pisto Manchego Pozitivno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članek je relevanten za slovenske bralce, ki jih zanimajo mednarodni recepti in kulinarika, vendar nima neposrednega vpliva na življenje v Sloveniji.