Ker slika ni na voljo, prikazujemo umetniško delo.
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
življenjski slog
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda

Delo.si, Slovenske Novice in Odprta Kuhinja delijo recepte za jesenske jedi iz ene posode

Spletne strani Delo.si, Slovenske Novice in Odprta Kuhinja so objavile članke s podobno vsebino, ki predstavljajo izbor najboljših jesenskih jedi iz ene posode. Poudarek je na preprostih, toplih in varčnih receptih, ki so primerni za vsakodnevno ali nedeljsko kosilo. Izbor vključuje 10 nasitnih in krepčilnih jedi, ki jih je mogoče enostavno pripraviti.

Izvorni članki

Najboljše jesenske jedi iz ene posode: preprosto, toplo in varčno
Najboljše jesenske jedi iz ene posode: preprost...
slovenskenovice.si | 2. 10. 2025 9:30
Najboljše jesenske jedi iz ene posode: preprosto, toplo in varčno
Najboljše jesenske jedi iz ene posode: preprost...
odprtakuhinja.delo.si | 2. 10. 2025 7:49

Lastnosti poročanja virov

Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.

Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.

Tip poročanja

poročanje o novicah:
mnenja in komentarji:
reportaže:
analize:
preiskovalno novinarstvo:
nasveti:
kronika:

Zanesljivost

zanesljiv:

Politična orientacija

sredina:
leva sredina:
neznano:

Politične preference

liberalen:
progresiven:
neznano:
populističen:

Neodvisnost

neodvisen:
odvisen:

Objektivnost

nepristranski:
pristranski:

Več o ocenjevanju virov.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članki ponujajo praktične nasvete za pripravo obrokov, kar je relevantno za gospodinjstva v Sloveniji.

Podobni članki

Tedenski jedilnik ponuja klasike in nove ideje za vsak dan
življenjski slog
Tedenski jedilnik ponuja klasike in nove ideje za vsak dan

20. okt 9:05

Spletne strani delo.si, odprtakuhinja.delo.si in slovenskenovice.si bralcem ponujajo ideje za tedenski jedilnik, ki vključuje tako domače klasike kot inovativne recepte. Med predlogi so pašta fižol in kremna porova juha s pečenim česnom.

Paprike in gomoljna zelenjava v ospredju kulinaričnih dvobojev
življenjski slog
Paprike in gomoljna zelenjava v ospredju kulinaričnih dvobojev

4. nov 9:07

V kuhinji se odvija dvoboj paprik, kjer se rumena, rdeča in zelena paprika potegujejo za naziv zmagovalke na krožniku. Vsaka barva ima svoje značilnosti: rdeča je sladka in mesnata, rumena svilnata in blaga, zelena pa živa in rahlo travnata. Poleg paprik je v ospredju tudi gomoljna zelenjava, ki jo lahko hrustljavo zapečemo v pečici. Gomoljna zelenjava, kot so zelena, koleraba, pastinak, korenček in rdeča pesa, je lahko priloga ali glavna jed.

Krompir v zelnici: Preprosta in okusna jed za hladne dni
življenjski slog
Krompir v zelnici: Preprosta in okusna jed za hladne dni

28. okt 8:04

Članki s spletnih strani delo.si, odprtakuhinja.delo.si in slovenskenovice.si predstavljajo recept za krompir v zelnici, tradicionalno pivško jed, ki jo je enostavno pripraviti iz treh sestavin, ki so vedno pri roki. Poudarjajo, da je jed preprosta, okusna in priročna za hladne dni.

Jesenske spremembe: Kratke frizure in cvetlični aranžmaji za osvežitev
življenjski slog dom in vrt
Jesenske spremembe: Kratke frizure in cvetlični aranžmaji za osvežitev

14. sep 13:05

Jesen prinaša čas prenove, vključno z lepotnimi rutinami. Po poletnem obdobju, ki lase pogosto izpostavlja soncu in soli, je jesen idealna za osvežitev s kratkimi frizurami, ki so že nekaj sezon v trendu. Hkrati pa vrtove in šopke krasijo dalije, cinije in sončnice, ki s svojimi toplimi barvami prinašajo veselje v jesenske dni.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Članki ponujajo praktične nasvete za pripravo obrokov, kar je relevantno za gospodinjstva v Sloveniji.