Hiter recept: Popečen tun in hladni soba rezanci za vroče poletne večere
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
Objavljeno: 22. 12. 2025 6:56
Članek ponuja 16 receptov za pripravo različnih sendvičev, napolnjenih s kozicami, jastogi in ribami, ki so primerni za poletne počitnice. Poudarek je na okusnih nadevih in kremastih majoneznih osnovah, ki poskrbijo za poletno osvežitev.
Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.
Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.
Več o ocenjevanju virov.
Članek je relevanten za ljudi, ki jih zanima kulinarika in iščejo nove ideje za pripravo sendvičev, vendar nima velikega vpliva na življenje v Sloveniji.
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
26. dec 12:57
Članki ponujajo nasvete za pripravo prazničnih jedi, ki so okusnejše naslednji dan, vključno s pripravo zeljne pite z jajci. Kuharski mojster svetuje o izkoriščanju božičnih ostankov hrane, pri čemer predlaga kreativne načine za predelavo ostankov v okusne jedi, kot so pite. Poudarja se zmanjševanje količine zavržene hrane in spodbujanje ustvarjalnosti v kuhinji.
17. dec 0:56
Članek ponuja 40 preprostih receptov z jajci, idealnih za pripravo jedi na prostem, kot so sendviči in solate, primernih za piknike ali obroke na terasi.
28. avg 18:19
Članki ponujajo nasvete za pripravo različnih jedi. Prvi članek s spletne strani eleconomista.es razkriva, kako izboljšati okus paradižnikovega sofrita z dodajanjem določenih sestavin pred kuhanjem. Drugi članek s spletne strani abc.es predstavlja recept za pašteto iz skuše in kumaric, ki naj bi bila osvežilna in nasitna. Eldiario.es pa predlaga pripravo solate z melono na žaru in različne načine priprave zvitkov iz bučk, bodisi s peko v pečici ali brez.
10. nov 7:05
Tradicionalno kuhane zelenjave so zamenjali s sladkim krompirjem, pečenim z glazuro iz burbona, ki doda jedi izjemen okus.
20. nov 2:55
Avstralski kuhar Adam Liaw predlaga pripravo perujske različice cevicheja iz kraljeve ribe, kjer je ključna sestavina sladki krompir. Liaw poudarja, da je sladki krompir obvezna sestavina pravega perujskega cevicheja in da boste, ko ga enkrat poskusite, jed vedno pripravili na ta način.
Članek je relevanten za ljudi, ki jih zanima kulinarika in iščejo nove ideje za pripravo sendvičev, vendar nima velikega vpliva na življenje v Sloveniji.