Adam Liaw predstavil poletni recept za mini pice, ocvrt v olivnem olju
življenjski slog

Adam Liaw predstavil poletni recept za mini pice, ocvrt v olivnem olju

Avstralski kuhar Adam Liaw je razkril poletni recept za pripravo mini pic. Uporabljajo se že pripravljene osnove, ki jih ocvrejo v olivnem olju in obložijo s svežimi sestavinami. Liaw priporoča dodajanje kečapa v omako za pico.

Izvorni članki

Adam Liaw’s fried mini pizzas (plus why you should put ketchup in your pizza sauce)
Adam Liaw’s fried mini pizzas (plus why you sho...
brisbanetimes.com.au | 7. 11. 2025 1:18
Adam Liaw’s fried mini pizzas (plus why you should put ketchup in your pizza sauce)
Adam Liaw’s fried mini pizzas (plus why you sho...
theherald.com.au | 7. 11. 2025 1:18
Adam Liaw’s fried mini pizzas (plus why you should put ketchup in your pizza sauce)
Adam Liaw’s fried mini pizzas (plus why you sho...
theage.com.au | 7. 11. 2025 1:18

Podobni članki

Adam Liaw razkriva skrivnosti priprave popolnih zrezkov na žaru
življenjski slog
Adam Liaw razkriva skrivnosti priprave popolnih zrezkov na žaru

18. nov 19:56

Avstralski kuhar Adam Liaw deli nasvete za pripravo sočnih in okusnih zrezkov na žaru, vključno s tehniko počasnega kuhanja, argentinsko marinado in nepogrešljivo omako chimichurri. Poudarja, da je največja napaka pri peki na žaru nestrpnost in prenizka temperatura.

V nakupovalnem centru v Eastwoodu ponujajo sveže, gladke riževe rezance
življenjski slog
V nakupovalnem centru v Eastwoodu ponujajo sveže, gladke riževe rezance

19. nov 0:56

V nakupovalnem centru v Eastwoodu v Avstraliji ponujajo riževe rezance, ki jih pripravijo po naročilu. Rezance kuhajo v pari na plošči, jih zložijo okoli nadeva, kot so kozice in pokrovače ali piščanec in Cordyceps cvet, ter jih postrežejo s sladko sojino omako, ki se vpije v vse špranje.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Adam Liaw nevtralno
Avstralija nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Recepti in kulinarika so vedno relevantni za splošno populacijo, čeprav specifičen recept morda ni nujno visoko relevanten.