Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarjem navdušujejo s svojim okusom
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
življenjski slog

Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarjem navdušujejo s svojim okusom

Namesto klasičnih cimetovih rolic so ustvarili slano različico s karamelizirano čebulo, čedarjem in čilijevim oljem, ki obljublja edinstveno kulinarično doživetje.

Izvorni članki

Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarjem (VIDEO)
Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarje...
slovenskenovice.si | 6. 12. 2025 10:30
Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarjem (VIDEO)
Slane rolice s karamelizirano čebulo in čedarje...
odprtakuhinja.delo.si | 6. 12. 2025 5:10

Lastnosti poročanja virov

Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.

Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.

Objektivnost

pristranski:
nepristranski:

Zanesljivost

zanesljiv:

Politična orientacija

desno:
sredina:
neznano:

Politične preference

populističen:
neznano:

Tip poročanja

poročanje o novicah:
reportaže:
kronika:
mnenja in komentarji:
nasveti:

Neodvisnost

neodvisen:
odvisen:

Več o ocenjevanju virov.

Podobni članki

Tedenski jedilnik ponuja klasike in nove ideje za vsak dan
življenjski slog
Tedenski jedilnik ponuja klasike in nove ideje za vsak dan

20. okt 9:05

Spletne strani delo.si, odprtakuhinja.delo.si in slovenskenovice.si bralcem ponujajo ideje za tedenski jedilnik, ki vključuje tako domače klasike kot inovativne recepte. Med predlogi so pašta fižol in kremna porova juha s pečenim česnom.

Paprike in gomoljna zelenjava v ospredju kulinaričnih dvobojev
življenjski slog
Paprike in gomoljna zelenjava v ospredju kulinaričnih dvobojev

4. nov 9:07

V kuhinji se odvija dvoboj paprik, kjer se rumena, rdeča in zelena paprika potegujejo za naziv zmagovalke na krožniku. Vsaka barva ima svoje značilnosti: rdeča je sladka in mesnata, rumena svilnata in blaga, zelena pa živa in rahlo travnata. Poleg paprik je v ospredju tudi gomoljna zelenjava, ki jo lahko hrustljavo zapečemo v pečici. Gomoljna zelenjava, kot so zelena, koleraba, pastinak, korenček in rdeča pesa, je lahko priloga ali glavna jed.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Čebula nevtralno
Čedar nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Recept je lahko zanimiv za ljudi v Sloveniji, ki radi pečejo in eksperimentirajo s hrano.