Osvežilna solata iz bučk in zelenega fižola s pistacijami in limono
Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
življenjski slog

Osvežilna solata iz bučk in zelenega fižola s pistacijami in limono

Pripravljena je teksturna solata z bučkami in zelenim fižolom, obogatena s pistacijami in limonami, ki poskrbi za poživljajoč okus in hrustljavost.

Izvorni članki

Zucchini and green bean salad with preserved lemon and pistachios
Zucchini and green bean salad with preserved le...
theage.com.au | 12. 12. 2025 3:34
Zucchini and green bean salad with preserved lemon and pistachios
Zucchini and green bean salad with preserved le...
brisbanetimes.com.au | 12. 12. 2025 3:34
Zucchini and green bean salad with preserved lemon and pistachios
Zucchini and green bean salad with preserved le...
theherald.com.au | 12. 12. 2025 3:34

Lastnosti poročanja virov

Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.

Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.

Objektivnost

pristranski:
nepristranski:

Zanesljivost

zanesljiv:

Politična orientacija

sredina:
levo:

Politične preference

liberalen:
neznano:
splošno usmerjen:
progresiven:

Tip poročanja

preiskovalno novinarstvo:
poročanje o novicah:
mnenja in komentarji:
analize:
lokalno poročanje:
kritično poročanje:

Neodvisnost

odvisen:
neodvisen:

Več o ocenjevanju virov.

Podobni članki

Nasveti za pripravo okusnega paradižnikovega sofrita, osvežilne kumarične paštete in inovativnih jedi s kumaricami
življenjski slog
Nasveti za pripravo okusnega paradižnikovega sofrita, osvežilne kumarične paštete in inovativnih jedi s kumaricami

28. avg 18:19

Članki ponujajo nasvete za pripravo različnih jedi. Prvi članek s spletne strani eleconomista.es razkriva, kako izboljšati okus paradižnikovega sofrita z dodajanjem določenih sestavin pred kuhanjem. Drugi članek s spletne strani abc.es predstavlja recept za pašteto iz skuše in kumaric, ki naj bi bila osvežilna in nasitna. Eldiario.es pa predlaga pripravo solate z melono na žaru in različne načine priprave zvitkov iz bučk, bodisi s peko v pečici ali brez.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Recept je splošno zanimiv za tiste, ki jih zanima kulinarika, vendar nima velikega vpliva na življenje v Sloveniji.